Magicieni Evenimente

magician, iluzionist, magician petrecere, magician petreceri, magicieni, magicieni petreceri, iluzionisti, iluzionisti evenimente, iluzionist, iluzionist petrecere, iluzionism, spectacol magie, magician petrecere copii, mentalist, mentalisti, mentalism, trucuri magie, spectacol iluzionism, magicieni petreceri copii, artisti evenimente, organizare evenimente, magician petrecere corporate, iluzionist petrecere corporate, spectacol magie copii, organizare petrecere copii, animatori copii

     MAGICIENI EVENIMENTE

Shock Magic Entertainment va ofera cele mai fabuloase reprezentatii de magie, ilusionism si mentalism cu unii dintre cei mai cunoscuti performeri din Romania.
Magia inseamna mai mult decat niste trucuri... inseamna o depasire a limitei dintre imaginar si real... inseamna entertainment la un alt nivel... inseamna o experienta artistica remarcabila, presarata cu multa ingeniozitate, umor si momente intense de suspans. Energia debordanta a magicienilor, care creaza spectacole cu trairi, culori, virtuozitate si zambete, impletind fascinanta arta a magiei si a iluziilor, va face din orice tip de eveniment o adevarata calatorie in labirintul emotiilor. Trucurile impresionante cu carti, iepurasi si porumbei, aparitiile si disparitiile spectaculoase ale unor obiecte sau persoane, numerele de hipnoza si mentalism pur, levitatiile plus momentele savuroase de umor si interactiune cu publicul fac din acest serviciu artistic o alegere ideala pentru organizarea de evenimente corporate si private. Intr-un spectacol de magie marca Shock Magic Entertainment ​perplexitatea devine o stare naturala, imposibilul devine realitate, evenimentul se transpune pur si simplu intr-un alt univers plin de posibilitati, iar invitatii dumneavoastra descopera o noua perspectiva asupra misterelor mintii umane.
Adaugati un strop de magie evenimentelor dumneavoastra rezervand una dintre reprezentatiile artistice Shock Magic! Fie ca organizati o petrecere pentru copii, un eveniment corporate, o nunta sau petreceri private cu diferite ocazii, contractarea unui spectacol de magie se va dovedi a fi alegerea perfecta!
Mai mult decat o simpla reprezentare a abilitatilor deosebite ale performerilor, un show Shock Magic ii va inspira si ii va antrena pe invitatii dumneavoastra intr-un maraton exceptional al momentelor magice, care ii va face sa-si depaseasca propriile limite.
Avand in portofoliu sute de evenimente corporate si private, reprezentatii si spectacole pe marile scene din Romania si nenumarate aparitii TV, alegerea oricarui performer din oferta Shock Magic Entertainment va garanta succesul organizarii oricarui tip de eveniment.

www.gold-event.ro | +40729-041-040

Postări populare